Gårdchips - nya produkter

Så här gör du:

Köp en valfri Smartsnacks-påse och fyll i formuläret här nedanför. Vi belönar 1 st vinnare med en kost- och träningsresa och 25 st vinnare med en låda snacks. Vi behöver ditt bidrag senast den 8/4. Du måste ha fyllt 18 år. Fullständiga tävlingsvillkor hittar du här.

 

Vad är vår nyhet Ärtig Bönmix Sticks smaksatt med?

Berätta varför just du vill vinna kost-och träningsresan till Korsika.

TÄVLINGSVILLKOR:

För att delta i tävlingen måste du bo i Sverige och acceptera reglerna för tävlingen. För att vinna måste du kunna uppvisa ett kvitto på ett inköp av en Smartsnackspåse under tävlingsperioden. Tävlingen pågår 20/1-8/4. Du måste vara minst 18 år.

Vinnaren utses av en jury på Gårdschips, juryns beslut kan inte överklagas och juryn behöver inte motivera sitt beslut. Anställda på Gårdschips, Rootfruit Scandinavia AB och deras familjer får inte delta. Du kan lämna flera bidrag men bara vinna en gång. Vinnaren kontaktas via e-post och mobiltelefon. Vinnaren kan också bli publicerad med för- och efternamn på Internet. Vinnaren vinner 1 st tränings- och kostresa till Korsika med Langley Travel den 22/8-27/8 2020 från Landvetter flygplats i Göteborg. Vinstvärdet är 10 000 kr, och vinsten kan inte bytas mot pengar eller produkter. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Under tävlingsperioden vinner dessutom 25 st deltagare en hel låda snacks (vinstvärde ca 200 kr).

Genom att skicka in ditt bidrag i tävlingen överlåter du upphovsrätten avseende bidraget till Gårdschips och Rootfruit Scandinavia AB. Detta innebär bl a att samtliga dina rättigheter till bidraget upphör och att Gårdschips och Rootfruit Scandinavia AB får använda bidraget, utan begränsning i tid, på valfritt sätt och i enlighet med svensk lag och god sed.

Så behandlas dina personuppgifter

Uppgifterna du lämnar kommer att behandlas för att kunna administrera tävlingen. I samband med publicering av vinnare av tävlingen kommer ditt namn att publiceras på Internet. Vi använder insamlade persondata för att DNA Agency ska kunna meddela dig om du vinner. Vi kontaktar dig endast om det behövs. Dina personuppgifter tas bort efter att kampanjen avslutats och vinsterna är utskickade. Dina uppgifter sparas högst fyra månader efter att du godkände detta avtal.

Gårdschips och Rootfruit Scandinavia tar inte ansvar för eventuella tekniska svårigheter eller problem som kan påverka anmälan eller slutresultatet av tävlingen.

Genom att godkänna dessa tävlingsvillkor samtycker du till personuppgiftsbehandling enligt ovan.